Vele takken onder één kroon

Alois Dallmayr of kort gezegd Dallmayr is een grote delicatessenwinkel in het hart van München met een traditie van meer dan 300 jaar en één van de bekendste Duitse koffiemerken. Onder dit dak zijn vandaag de dag veel verschillende bedrijven actief.verder lezen

Het traditiebedrijf is tot nu toe familiebezit en onderverdeeld in de bedrijfseenheden Delicatessen en Gastronomie, Party & Catering, Koffie & Thee en Vending & Office. „Der Dallmayr“ in München is een begrip in de stad en trekt jaarlijks ongeveer drie miljoen eigen inwoners en toeristen uit de hele wereld aan.

Georg Randlkofer leidt de zakelijke tak Delicatessen en Gastronomie en ook Party & Catering; Wolfgang Wille de zakelijke tak Koffie & Thee en Vending & Office. Beiden zijn persoonlijk aansprakelijke vennoten van de moedermaatschappij Alois Dallmayr.

Het bedrijf heeft wereldwijd ca. 2.500 medewerkers in dienst, waarvan ongeveer 1.700 in Duitsland. Dallmayr produceert op vijf locaties in Duitsland jaarlijks ca. 46.000 ton gebrande koffie: München, Berlijn, Braunschweig, Bremen en Dortmund. De zakelijke tak Vending & Office is actief in 14 landen in Europa en in de Verenigde Arabische Emiraten. In de buitenhuismarkt levert Dallmayr verder in heel Duitsland aan de betere gastronomie via twee gespecialiseerde dochterbedrijven: Azul Kaffee in Bremen en Heimbs Kaffee in Braunschweig.


Ga op tijdreis met Dallmayr tot in het jaar 1700

Tijdlijn van de geschiedenis

Wandel door ons delicatessen-
huis in München

Hoofdkantoor in München

Ondek het fijne verschil met liefde voor het detail

Kwaliteitsfilosofie

Neem contact op met onze persbureaus

Pers & News

Solliciteer en word deel van ons team

Sollicitatie


Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.