Dallmayr Crema en Espresso d'Oro

De crema maakt het fijne verschil

21 – 22 – 23 – 24 … vier volle seconden moet de crema op de espresso een lepeltje suiker dragen, voordat hij langzaam in het kopje mag wegzakken. Probeer het uit! De bonen voor onze drie koffiespecialiteiten: Dallmayr Crema d’Oro, Crema d’Oro intensa en Espresso d’Oro zijn speciaal geselecteerd voor voortreffelijke crema-genot en met zorg langer gebrand.

Veel verschillende en steeds andere smaken

Wie bij de naam Dallmayr steeds alleen aan prodomo denkt, kent slechts één kant van ons. In de aanpassing van de ongebrande koffie aan de wensen van de clièntele wordt de kunst van onze koffiebranders duidelijk. Uit één enkel ongemengd product een verscheidenheid om van te genieten te creëren, die iedereen enthousiast maakt – dat is precies wat ons fascineert aan koffie.

Nieuwe koffiewerelden. Wijde koffiehorizon.

Vroeger was de regel simpel: hoe verder naar het noorden een Europees land lag, des te lichter waren de meest gewaardeerde koffiebonen. Zelfs binnen Italië hield het diepe zuiden van zwartere espressobonen dan bijvoorbeeld de personen uit Zuid-Tirol. Tegenwoordig zijn de koffiegewoontes veranderd. De voorkeuren kunnen niet meer van elkaar gescheiden worden, de koffiewerelden vermengen zich met elkaar. Wie bij ons bijvoorbeeld in de ochtend zijn gebrande koffie uit de percolator drinkt, kiest 's middags een café crème en 's avonds een espresso. Met iedere verandering verbreden wij ook onze koffiehorizon en zetten wij trends. In de productfamilie rondom Dallmayr Crema d’Oro wordt de gebruikelijk hoge kwaliteit van onze branderij verbonden met de „smaak van het zuiden“. Een bijzonder mengsel, waar genieters met volautomatische koffieautomaten niet uitgepraat over raken.

De perfecte
Crema

Tips van onze koffiemeester

Bij de bereiding in de vol- of semi-automatische automaten moet na ca. 3 tot 5 seonden de café crème c.q. espresso in een gelijkmatige, schuimige straal eruit lopen. Als hij tegen het einde wateriger wordt, trekt u het kopje weg, omdat er nu steeds meer bittere stoffen uitgespoeld worden.


Wat wilt u hierna doen?

in de online shop kopen
naar het smaakprofiel

IN DE ONLINE SHOP
KOPEN

ZO GOED KLINKT
KOFFIE

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.