Dallmayr Prodomo

Perfect veredelde topkwaliteit

Bijna geen enkele andere naam is zo bepalend geweest voor de koffiesmaak van generaties als Dallmayr prodomo.

Vandaag de dag nog zweren vele bij „hun prodomo“. Toeristen verlaten het Dallmayr delicatessenhuis in München niet zonder een pakje als souvenir in hun bagage. De koffie wordt hier met de hand geschept uit waardevolle porseleinen vazen uit Nymphenburg en op antieke balansweegschalen afgewogen.

De gedecafeïneerde alsmede de natuurmilde variant maken de productfamilie rondom Dallmayr prodomo compleet.

Onze nieuwe prodomo-spot

Wild in het oerwoud gegroeid

In Dallmayr prodomo worden geselecteerde hooglandsoorten uit Azië, Afrika, Zuid- en Centraal-Amerika gecombineerd tot een fijn afgewogen topmengsel.  Een typische smaak hebben vooral de Arabica-koffiesoorten uit de vruchtbare zuidelijke provincies van Ethiopië – het oervaderland van de koffie. Hier in het hoogland worden de koffiebessen geoogst, die in het oerwoud nog hoofdzakelijk wild of op kleine, agrarische beplantingen groeien. Na de oogst worden ze in een speciaal procédé „gewassen“, hetgeen de ongebrande koffie nog verder verfijnt.

 

Pure Arabica-kwaliteit

De kunst bestaat erin om, ondanks verschillende oogstopbrengsten, steeds weer hetzelfde smaakprofiel te bereiken, waar genieters van Dallmayr prodomo zo van houden. Aan onze hoge eis blijven wij trouw: 100% Arabica-kwaliteit.

De klank van prodomo

Voor Dallmayr koffie en daarbij met name prodomo wordt al tientallen jaren lang reclame gemaakt met tv-spotjes. Deze vallen bijzonder in de smaak door de typische Dallmayr-melodie. Deze brengt de geur van vers gebrande koffie als het ware naar huis.

 

 

Nu luisteren naar de Dallmayr-melodie

00:00 00:00 00:00
  • Dallmayr Melodie

Wat wilt u hierna doen?

naar het smaakprofiel
prodomo in de online shop kopen

IN DE ONLINE SHOP
KOPEN

Dallmayr prodomo
ook als natuurmild en gedecafeïneerd

Ethiopië
Koffie-oogst

Ethiopische
koffieceremonie

Theebelevenis
Zo proeven professionals

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.