Theetraditie bij Dallmayr

Inkoopervaring met een exotisch vleugje

Als enige koffiebranderij heeft Dallmayr al meer dan 100 jaar lang ook ervaring met thee. Al aan het einde van de 19e eeuw kocht het bedrijf kostbare theebladeren van Russische handelaren. Aan het begin van de jaren '30 werd bijna op hetzelfde moment als de koffieafdeling een eigen afdeling voor thee opgezet in het hoofdkantoor in München, die tot op de dag van vandaag bestaat.


Lievelingssoort ontdekken

Vind uw persoonlijke theefavorieten.

Assortiment

Los, piramide of theezakje?

Hoe zet u het liefst uw thee?

Bereidingswijze


Via topmengsels uit met de hand beschilderde theevazen tot aan praktische portiezakjes

De eerste 22 soorten die tot het programma van Dallmayr behoorden, worden ook vandaag de dag nog open in kostbare vazen van de porseleinmanufactuur uit Nymphenburg aangeboden en op antieke balansweegschalen afgewogen. Op onze theeafdeling stellen wij voor u tot op de gram nauwkeurig uw geheel persoonlijk lievelingsmengsel samen. 

In totaal omvat het Dallmayr-theeassortiment 115 verschillende soorten. Naast de klassieke theespecialiteiten uit India, Ceylon (Sri Lanka) en China bieden wij een groot aantal echte zeldzame theeën. Witte thee, halfgefermenteerde Oolongs, Chinese rookthee, geselecteerde groene theeën en kruidenschatten uit Zuid-Tirol laten de harten van theekenners sneller kloppen. Een brede keuze aan gearomatiseerde zwarte theeën, groene theeën, rooibostheeën en vruchtentheeën laat niets te wensen over. U heeft de keuze tussen fijne, losse theeën, edele theepiramides en prakische verpakte theeën. Stijlvolle toebehoren voor de perfecte teatime, van de theefilter tot aan het hoogstaand theeservies, ronden het assortiment af en bieden iedere theeliefhebber alles wat nodig is voor theeuurtjes vol genot en stijl.

BELEVENIS ESPRESSO
TIPS VAN DE
PROFESSIONAL

TEA TIME
OP KANTOOR

Theebelevenis
Zo proeven professionals

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.