Perfectie uit één hand

Met zijn vele ideeën, vooruitziende blik en kwaliteit klom Dallmayr in München rond 1900 op tot hofleverancier. Sindsdien behoort het familiebedrijf tot de beroemdste delicatessenhuizen van Europa. Met dezelfde spirit ontwikkelde Dallmayr Vending & Office zich sinds de jaren '60 tot de grootste aanbieder in Duitsland – met vestigingen in Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland, de Oost-Europese landen en in het Arabische gebied.

Automatisch goed van het begin af aan

Alles is begonnen toen een klant ongeveer 50 jaar geleden automaten voor warme dranken invoerde uit Amerika ten behoeve van zijn medewerkers. Toen bleek dat traditionele producten voor dit type koffievoorziening ongeschikt waren, herkende Dallmayr het potentieel voor een innovatief businessidee: met pioniersgeest ontwikkelden wij vulproducten geschikt voor automaten en namen wij op de lange termijn de begeleiding, het vullen en het onderhoud van de apparaten over. Zo ontstond Dallmayr Vending & Office.

Tegenwoordig kiezen steeds meer firma's voor een professionele, tijdbesparende koffievoorziening. Of het nu gaat om een klein kantoor of een concern – met Dallmayr Vending & Office bent u tot in de puntjes goed verzorgd. Onze ervaring gaat van de boon via het branden tot aan de service met betrekking tot de automaat.

Neem contact op

met uw consulent voor Dallmayr Vending & Office

naar het contactformulier

 

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.