De snelle weg naar het genot

Als in bedrijfsrestaurants en aan verkoopautomaten snel, comfortabel en veilig betaald moet worden, zijn de systemen van Dallmayr de eerste keuze.

Een betaalsysteem zonder contant geld biedt een hele serie voordelen:

  • de betaling is vele malen sneller en zorgt zo voor kortere wachttijden in bedrijfsrestaurants en bij verkoopautomaten.
  • De terugbetaling van wisselgeld komt te vervallen en zodoende ook de noodzakelijke geld- en wisselgeldinventaris aan de kassa's.
  • Het lastig zoeken naar kleingeld bij de verkoopautomaat komt te vervallen.
  • De betaling zonder contant geld is aanzienlijk meer betrouwbaar dan de contante betaling.
  • Extra kenmerken in het betaalsysteem maken verschillende verkoopprijzen mogelijk (personen in opleiding, medewerkers, bezoekers, etc.).
  • Aanzienlijk gereduceerde kosten voor de exploitant (geldophaling, bespaarde tijd, tot minimum beperkt diefstalrisico enz.).

500 miljoen oplaad- en verkooptransacties per jaar zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring, onze knowhow en de lopende verdere ontwikkeling van eigen betaalsystemen.

Dallmayr kan als nationale en internationale aanbieder koffieproducten van topkwaliteit, geselecteerde verkoopautomaten, innovatieve betaalsystemen en de complete operationele en technische dienstverlening als totaal pakket uit één hand aanbieden.


Het nieuwe betaalgemak

Genieten zonder contant geld

Genieten zonder contant geld

In ieder geval de juiste oplossing

Service & producten

Service & producten

De snelle verbinding met Dallmayr Card

Contact

Contact


Neem contact op

met uw consulent van Dallmayr Card Systeme

Genieten op kantoor
Vraag nu informatie aan!

Meer genieten
op kantoor

Our website uses cookies. For further information, please click here. By clicking the button I agree, you consent to the use of cookies.